100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8) 2.0 TDI 140 PK
Bouwjaar 06.2006 - 05.2008

Wielnaven VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8) 2.0 TDI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Voorwielnaaf zelf demonteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8) 2.0 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Herken een krom wielnaaf op uw VW VOLKSWAGEN EOS (1F7, 1F8)

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.