Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren voor uw auto

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor uw auto

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De ABS-sensor in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De ABS-sensor in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens