Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Bmw

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Bmw
Selecteer uw auto model

ABS-sensor Bmw

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor Bmw

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor storingsgevoelig

Vaak kan het reinigen van het voel oppervlak al de nodige storingen wegnemen. Conclusie: bij storing zijn er veel punten na te kijken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens