Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Chrysler

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Chrysler

Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard.

ABS-sensor Chrysler

Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto.

ABS storing bij de APK Chrysler

Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert. Uiteraard zijn ook de ABS-sensoren bij ons van originele kwaliteit en gemaakt in de EU. Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en zijn voor vrijwel alle auto types bij ons op voorraad.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens