Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Fiat

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor storingsgevoelig

De ABS-ring in het wiellager zou ook defect kunnen zijn, waardoor er geen signaal naar de ABS-sensor wordt doorgegeven. De ABS-sensor is een soort voeler met of zonder een kabel en aansluitbeugels.

ABS-sensor Fiat

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto.

ABS-sensor Fiat

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens