Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Ford TRANSIT CONNECT

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Ford TRANSIT CONNECT

Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS storing bij de APK Ford TRANSIT CONNECT

Men moet echt meten om te weten waar de storing zit. Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert. Uiteraard zijn ook de ABS-sensoren bij ons van originele kwaliteit en gemaakt in de EU.

ABS-sensor Ford TRANSIT CONNECT

Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens