Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Hyundai

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Hyundai

ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS storing bij de APK Hyundai

Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert. Uiteraard zijn ook de ABS-sensoren bij ons van originele kwaliteit en gemaakt in de EU. Deze moet nauwkeurig behandeld worden.

ABS-sensor Hyundai

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens