Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Infiniti

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS storing bij de APK Infiniti

Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert. nl en via uw kenteken kunt u de juiste sensor vinden. Deze moet nauwkeurig behandeld worden.

ABS-sensor storingsgevoelig

Omdat de ABS-sensoren erg storingsgevoelig zijn, en de wielen veel vuil, water en modder te verwerken krijgen, begrijpt u dat hier vaak een storing ontstaat. De ABS-ring in het wiellager zou ook defect kunnen zijn, waardoor er geen signaal naar de ABS-sensor wordt doorgegeven.

ABS-sensor Infiniti

Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens