Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Jaguar

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

De ABS-sensor in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Deze is nooit los te vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor Jaguar

ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS storing bij de APK Jaguar

Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en zijn voor vrijwel alle auto types bij ons op voorraad. Men moet echt meten om te weten waar de storing zit. Uiteraard zijn ook de ABS-sensoren bij ons van originele kwaliteit en gemaakt in de EU.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens