Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Lancia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Lancia

Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De ABS-sensor in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS storing bij de APK Lancia

Deze moet nauwkeurig behandeld worden. Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en zijn voor vrijwel alle auto types bij ons op voorraad. Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens