Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Ldv

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Ldv
Selecteer uw auto model

ABS-sensor Ldv

Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los.

ABS storing bij de APK Ldv

Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en zijn voor vrijwel alle auto types bij ons op voorraad. Deze moet nauwkeurig behandeld worden. Men moet echt meten om te weten waar de storing zit.

ABS-sensor Ldv

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens