Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Maserati

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS storing bij de APK Maserati

nl en via uw kenteken kunt u de juiste sensor vinden. Men moet echt meten om te weten waar de storing zit. Uiteraard is een ABS storing een APK afkeurpunt.

ABS-sensor Maserati

Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de omwenteling tijdens een stilstand gemeten wordt, dan zegt de sensor tegen de computer dat het wiel blokkeert en laat het rempedaal een miliseconde los. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De ABS-sensor in het wiellager

De gever zit vaak in het wiellager als magnetische of gekartelde ring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring is te herkennen aan de, vaak oranje of zwarte, kleur van de ring.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens