Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Mini

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Mini
Selecteer uw auto model

ABS-sensor Mini

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De ABS-sensor in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor Mini

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens