Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Pontiac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Pontiac

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop.

ABS-sensor Pontiac

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard.

ABS-sensor storingsgevoelig

Conclusie: bij storing zijn er veel punten na te kijken. Omdat de ABS-sensoren erg storingsgevoelig zijn, en de wielen veel vuil, water en modder te verwerken krijgen, begrijpt u dat hier vaak een storing ontstaat.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens