Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Ssangyong

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Ssangyong
Selecteer uw auto model

ABS-sensor Ssangyong

Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling.

ABS-sensor storingsgevoelig

Conclusie: bij storing zijn er veel punten na te kijken. De ABS-ring in het wiellager zou ook defect kunnen zijn, waardoor er geen signaal naar de ABS-sensor wordt doorgegeven.

ABS-sensor Ssangyong

ABS-sensoren, ook wel wielsnelheidssensoren genoemd, zijn een onderdeel van het ABS systeem in uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens