Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

ABS sensoren Suzuki

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

ABS-sensor Suzuki

Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Het ABS systeem zorgt ervoor dat in een noodsituatie, tijdens hard remmen, de wielen niet blokkeren, waardoor de auto in een slip zou kunnen raken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS storing bij de APK Suzuki

Als men erachter komt dat de storing veroorzaakt wordt doordat de ABS-sensor defect is, ga dan naar AutoOnderdelenExpert. Deze worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en zijn voor vrijwel alle auto types bij ons op voorraad. nl en via uw kenteken kunt u de juiste sensor vinden.

ABS-sensor Suzuki

Simpelweg meet de ABS-sensor het aantal omwentelingen van het wiel en de tijd die nodig is per omwenteling. Dit veiligheidssysteem is op vrijwel iedere auto, vandaag de dag, standaard. Deze wordt aangestuurd middels sensoren die meten wat de wielen doen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het ABS systeem zorgt ervoor dat de wielen gecontroleerd blijven draaien en remmen, waardoor de auto bestuurbaar blijft en het snelst afremt tijdens een noodstop. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15302 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens