Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Alfa Romeo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Alfa Romeo

Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Alfa Romeo krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Remklauwen voor een Alfa Romeo koopt u zeer voordelig op onze webshop. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling.

Remklauwen Alfa Romeo

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Nieuwe remklauwen voor uw Alfa Romeo worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Men merkt dan ook vaak dat uw Alfa Romeo dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan.

Remklauw Alfa Romeo vervangen

Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Meestal kunt u een gewone dop, van 19 millimeter gebruiken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens