Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Audi

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Audi

Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Deze werken hetzelfde als aan de voorkant. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. Remklauwen voor de Audi zijn er in verschillende uitvoeringen.

Vastgelopen remklauw

Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan.

Remklauwen Audi

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauwen kopen Audi

De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Remklauwen voor een Audi koopt u zeer voordelig op onze webshop. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Audi krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Audi om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens