Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Bedford

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Bedford
Selecteer uw auto model

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen.

Remklauwen Bedford

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto.

Remklauwen kopen Bedford

Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Bij twijfel een setje mee bestellen. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw.

Remklauw Bedford vervangen

Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen. Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens