Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Bmw

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Bmw
Selecteer uw auto model

Remklauwen kopen Bmw

Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Bmw krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen.

Remklauwen Bmw

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Er zijn vaste en zwevende remklauwen.

Werking remklauwen Bmw

De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Een Bmw met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor.

Vastgelopen remklauw

Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens