Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Chevrolet

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Chevrolet

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Chevrolet.

Remklauwen Chevrolet

Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauw Chevrolet vervangen

De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los.

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens