Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Chrysler

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Nieuwe remklauwen voor uw Chrysler worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Men merkt dan ook vaak dat uw Chrysler dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken.

Werking remklauwen Chrysler

Reparatiestatus van remklauwen voor de Chrysler, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. Pistons zijn niet los te koop. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. Deze werken hetzelfde als aan de voorkant.

Remklauw Chrysler vervangen

Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. De remslang moet ook losgemaakt worden. U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen.

Vastgelopen remklauw

Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Chrysler te zetten. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens