Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Dacia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Dacia
Selecteer uw auto model

Werking remklauwen Dacia

Remklauwen voor de Dacia zijn er in verschillende uitvoeringen. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Als de Dacia remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Reparatiestatus van remklauwen voor de Dacia, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt.

Remklauw revisie

De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Men merkt dan ook vaak dat uw Dacia dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen kopen Dacia

Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Remklauwen voor een Dacia koopt u zeer voordelig op onze webshop. Bij twijfel een setje mee bestellen. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken.

Vastgelopen remklauw

Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens