Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Daewoo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen Daewoo

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Er zijn vaste en zwevende remklauwen.

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Nieuwe remklauwen voor uw Daewoo worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont.

Vastgelopen remklauw

Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Ook dit merkt u niet altijd. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen.

Werking remklauwen Daewoo

Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt. Reparatiestatus van remklauwen voor de Daewoo, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. Dit is vaak het geval bij een zwevende remzadel, waar het ene piston ervoor zorgt dat de andere kant van de remklauwen heen en weer kan schuiven, om de remschijf heen. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens