Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Daf

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Daf
Selecteer uw auto model

Vastgelopen remklauw

Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Ook dit merkt u niet altijd. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit.

Werking remklauwen Daf

Deze werken hetzelfde als aan de voorkant. Remklauwen voor de Daf zijn er in verschillende uitvoeringen. Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt.

Remklauw Daf vervangen

De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. Meestal kunt u een gewone dop, van 19 millimeter gebruiken. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen.

Remklauw revisie

Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Nieuwe remklauwen voor uw Daf worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Men merkt dan ook vaak dat uw Daf dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens