Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Daihatsu

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Daihatsu

Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt. Dit is vaak het geval bij een zwevende remzadel, waar het ene piston ervoor zorgt dat de andere kant van de remklauwen heen en weer kan schuiven, om de remschijf heen. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Als de Daihatsu remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Deze werken hetzelfde als aan de voorkant.

Remklauwen kopen Daihatsu

Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Daihatsu om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Daihatsu. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro.

Remklauw Daihatsu vervangen

Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken.

Remklauwen Daihatsu

Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens