Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Ferrari

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen Ferrari

Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Remklauw Ferrari vervangen

Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. De remslang moet ook losgemaakt worden. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los.

Remklauwen kopen Ferrari

Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Ferrari: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Ferrari, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen. Bij twijfel een setje mee bestellen.

Remklauw revisie

Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens