Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Honda

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Honda

Pistons zijn niet los te koop. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. Als de Honda remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. Een Honda met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor.

Remklauw Honda vervangen

Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. De remslang moet ook losgemaakt worden. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los.

Remklauwen Honda

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto.

Remklauwen kopen Honda

Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling. Bij twijfel een setje mee bestellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens