Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Hyundai

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Nieuwe remklauwen voor uw Hyundai worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Men merkt dan ook vaak dat uw Hyundai dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken.

Remklauwen kopen Hyundai

Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Remklauwen voor een Hyundai koopt u zeer voordelig op onze webshop. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Hyundai om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Bij ons ook altijd zonder statiegeld.

Werking remklauwen Hyundai

De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Pistons zijn niet los te koop.

Vastgelopen remklauw

Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens