Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Infiniti

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Vastgelopen remklauw

Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Ook dit merkt u niet altijd. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme.

Remklauwen kopen Infiniti

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Infiniti om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken.

Werking remklauwen Infiniti

De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Deze werken hetzelfde als aan de voorkant. Een Infiniti met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Reparatiestatus van remklauwen voor de Infiniti, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme.

Remklauw Infiniti vervangen

Deze dienen te worden ingedrukt en gedraaid, met de klok mee. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. De remslang moet ook losgemaakt worden. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens