Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Isuzu

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Isuzu
Selecteer uw auto model

Remklauw revisie

Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Men merkt dan ook vaak dat uw Isuzu dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen Isuzu

Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd.

Werking remklauwen Isuzu

Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. Pistons zijn niet los te koop. Dit is vaak het geval bij een zwevende remzadel, waar het ene piston ervoor zorgt dat de andere kant van de remklauwen heen en weer kan schuiven, om de remschijf heen. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen.

Vastgelopen remklauw

Ook dit merkt u niet altijd. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens