Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Iveco

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Iveco
Selecteer uw auto model

Vastgelopen remklauw

Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. Ook dit merkt u niet altijd.

Werking remklauwen Iveco

Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw.

Remklauw revisie

De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Nieuwe remklauwen voor uw Iveco worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen kopen Iveco

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Bij twijfel een setje mee bestellen. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Iveco krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens