Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Jaguar

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw Jaguar vervangen

Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Meestal kunt u een gewone dop, van 19 millimeter gebruiken. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Deze dienen te worden ingedrukt en gedraaid, met de klok mee.

Remklauw revisie

Nieuwe remklauwen voor uw Jaguar worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen.

Remklauwen kopen Jaguar

Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen. Remklauwen voor een Jaguar koopt u zeer voordelig op onze webshop. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Jaguar: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Jaguar, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen.

Vastgelopen remklauw

Ook dit merkt u niet altijd. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens