Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Jeep

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Nieuwe remklauwen voor uw Jeep worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen.

Remklauwen kopen Jeep

Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Jeep: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Jeep, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Jeep krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Bij twijfel een setje mee bestellen. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort.

Vastgelopen remklauw

Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren.

Remklauw Jeep vervangen

Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens