Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Kia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Nieuwe remklauwen voor uw Kia worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop.

Remklauw Kia vervangen

U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. Meestal kunt u een gewone dop, van 19 millimeter gebruiken. Nu kan de remklauw van uw Kia van de remschijf worden gehaald. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage.

Vastgelopen remklauw

Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Kia te zetten. Ook dit merkt u niet altijd.

Remklauwen Kia

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens