Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Lamborghini

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lamborghini
Selecteer uw auto model

Vastgelopen remklauw

Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Lamborghini te zetten. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme.

Werking remklauwen Lamborghini

Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. Als de Lamborghini remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Een Lamborghini met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort.

Remklauw revisie

Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Men merkt dan ook vaak dat uw Lamborghini dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. Nieuwe remklauwen voor uw Lamborghini worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop.

Remklauwen kopen Lamborghini

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens