Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Lancia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Lancia

Remklauwen voor een Lancia koopt u zeer voordelig op onze webshop. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Lancia: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Lancia, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort.

Remklauw Lancia vervangen

Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld. Deze dienen te worden ingedrukt en gedraaid, met de klok mee. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen.

Werking remklauwen Lancia

Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. Als de Lancia remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Deze werken hetzelfde als aan de voorkant. Een Lancia met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Remklauwen voor de Lancia zijn er in verschillende uitvoeringen.

Vastgelopen remklauw

Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Lancia te zetten. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens