Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Land Rover

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Vastgelopen remklauw

Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Land Rover te zetten. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit.

Remklauw Land Rover vervangen

Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier.

Remklauw revisie

Nieuwe remklauwen voor uw Land Rover worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen Land Rover

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens