Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Ldv

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Ldv
Selecteer uw auto model

Remklauwen Ldv

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn.

Vastgelopen remklauw

U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Ook dit merkt u niet altijd. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen.

Remklauw revisie

Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing.

Werking remklauwen Ldv

Als de Ldv remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig. Reparatiestatus van remklauwen voor de Ldv, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens