Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Lexus

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lexus
Selecteer uw auto model

Remklauwen Lexus

Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Er zijn vaste en zwevende remklauwen.

Remklauwen kopen Lexus

Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Lexus om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Bij twijfel een setje mee bestellen. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort.

Remklauw Lexus vervangen

Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. De remslang moet ook losgemaakt worden. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Deze dienen te worden ingedrukt en gedraaid, met de klok mee. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remklauw revisie

Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Men merkt dan ook vaak dat uw Lexus dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens