Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Mazda

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Mazda

Brembo is een fabrikant van remklauwen die hierom bekend staan. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Remklauwen voor de Mazda zijn er in verschillende uitvoeringen. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme. Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt. Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen.

Remklauwen Mazda

Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Remklauwen kopen Mazda

De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Mazda: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Mazda, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Remklauwen voor een Mazda koopt u zeer voordelig op onze webshop. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!.

Remklauw Mazda vervangen

Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. De remslang moet ook losgemaakt worden. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Nu kan de remklauw van uw Mazda van de remschijf worden gehaald. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens