Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Mercedes-benz

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw Mercedes-benz vervangen

Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft.

Remklauwen kopen Mercedes-benz

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Mercedes-benz: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Mercedes-benz, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Bij twijfel een setje mee bestellen. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort.

Remklauwen Mercedes-benz

Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd.

Remklauw revisie

Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens