Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Mini

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Mini
Selecteer uw auto model

Remklauwen kopen Mini

Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Mini om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Remklauwen voor een Mini koopt u zeer voordelig op onze webshop. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Mini. Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen.

Remklauw Mini vervangen

Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief.

Remklauw revisie

Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Men merkt dan ook vaak dat uw Mini dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren.

Werking remklauwen Mini

Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. Remklauwen voor de Mini zijn er in verschillende uitvoeringen. Pistons zijn niet los te koop. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens