Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Mitsubishi

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Mitsubishi

Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Een Mitsubishi met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Pistons zijn niet los te koop.

Remklauw Mitsubishi vervangen

Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. Nu kan de remklauw van uw Mitsubishi van de remschijf worden gehaald. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. De remslang moet ook losgemaakt worden.

Remklauw revisie

Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Nieuwe remklauwen voor uw Mitsubishi worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. De pistons, cilinderbussen en handrem mechanismen zijn niet te reviseren of los te koop. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen Mitsubishi

Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn. Er zijn vaste en zwevende remklauwen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens