Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Nissan

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Nissan

Bij twijfel een setje mee bestellen. Remklauwen voor een Nissan koopt u zeer voordelig op onze webshop. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Nissan: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Nissan, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Nissan om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt.

Vastgelopen remklauw

Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Nissan te zetten. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Ook dit merkt u niet altijd.

Remklauwen Nissan

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauw revisie

Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Men merkt dan ook vaak dat uw Nissan dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens