Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Opel

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Men kan alleen de rubber afdichtringen en geleidebussen los kopen en vervangen. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauw Opel vervangen

Nu kan de remklauw van uw Opel van de remschijf worden gehaald. U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Als men de remklauwen aan de achterzijde van de auto vervangt en deze een handrem mechanisme hebben, moet u eerst de handremkabel losmaken. Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief.

Remklauwen kopen Opel

Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Remklauwen voor een Opel koopt u zeer voordelig op onze webshop. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Opel krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft.

Vastgelopen remklauw

Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens