Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Pontiac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen Pontiac

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauwen kopen Pontiac

Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Pontiac krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Pontiac om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt.

Remklauw Pontiac vervangen

Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. De remslang moet ook losgemaakt worden.

Werking remklauwen Pontiac

Dit is vaak het geval bij een zwevende remzadel, waar het ene piston ervoor zorgt dat de andere kant van de remklauwen heen en weer kan schuiven, om de remschijf heen. Deze vloeistof perst de cilinder in de remklauwen naar buiten, welke weer het remblok tegen de remschijf aandrukt. Reparatiestatus van remklauwen voor de Pontiac, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme. Pistons zijn niet los te koop.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens