Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Porsche

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Porsche

Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Bij twijfel een setje mee bestellen. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Porsche.

Remklauw Porsche vervangen

Nu kan de remklauw van uw Porsche van de remschijf worden gehaald. De remslang moet ook losgemaakt worden. Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen.

Vastgelopen remklauw

Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Ook dit merkt u niet altijd. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme.

Remklauwen Porsche

Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens