Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Renault

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen kopen Renault

Dit zijn altijd fabrieks-rebuild of nieuwe remklauwen met kortingen tot wel 60% op de dealerprijzen. Remklauwen voor een Renault koopt u zeer voordelig op onze webshop. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Renault krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan.

Vastgelopen remklauw

Ook dit merkt u niet altijd. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan.

Remklauw Renault vervangen

Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Meestal kunt u een gewone dop, van 19 millimeter gebruiken. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen.

Remklauwen Renault

Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens