Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Rover

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden. Nieuwe remklauwen voor uw Rover worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Het kan ook zijn dat de remmen gaan stinken, omdat de remblokken blijven aanlopen tegen de remschijf, waardoor deze gaat trillen. Men merkt dan ook vaak dat uw Rover dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken.

Remklauw Rover vervangen

Belangrijk is ook om de remslangen even te controleren op haarscheuren of lekkage. Nu kan de remklauw van uw Rover van de remschijf worden gehaald. De remslang moet ook losgemaakt worden. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Let op: er kan remvloeistof uit de slang lopen.

Vastgelopen remklauw

Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten.

Remklauwen Rover

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens